Xbox Partner Preview onthult nieuwe details over Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii

Tijdens de Xbox Partner Preview kregen we een eerste uitgebreide blik op Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii, de nieuwste spin-off in de Like a Dragon-serie.

De game volgt Goro Majima, een geliefd personage in de franchise, die na een mysterieuze gebeurtenis zonder herinneringen aanspoelt op een strand. Wat meteen opvalt in deze nieuwe Like a Dragon is de introductie van zeeslagen. Majima en zijn bemanning gaan het ruime sop kiezen, waarbij spelers zich kunnen verheugen op gevechten tussen schepen, naast de klassieke real-time gevechten waar de serie om bekend staat. Het nieuwe Sea Dog-gevechtsstijl, waarin Majima gebruikmaakt van piratenwapens zoals zwaarden en pistolen, voegt extra variatie toe aan de actie.

De nieuwe locatie Madlantis, een verborgen piratenstad vol uitdagingen, speelt ook een belangrijke rol. Hoewel de tropische setting niet heel baanbrekend aanvoelt, biedt het wel een interessante nieuwe omgeving om te verkennen. Met scheepsgevechten in de Pirates’ Coliseum en het opbouwen van een diverse crew, krijgt het spel een duidelijke piratenfantasie die nog niet eerder in de serie is verkend.

Hoewel Pirate Yakuza in Hawaii vooral inspeelt op actie en humor, blijft de verhalende rode draad van Majima’s geheugenverlies en zijn zoektocht naar antwoorden de kern. Met een vervroegde releasedatum van 21 februari 2025, biedt de game een interessante uitbreiding op de Like a Dragon-serie, waarbij nieuwe gameplay-elementen worden gecombineerd met de iconische stijl en actie die de franchise al jaren succesvol maakt.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties