Wuchang: Fallen Feathers onthult de donkere strijd van een vervallen dynastie

Met Wuchang: Fallen Feathers zet ontwikkelaar Leenzee Games een nieuwe stap in het soulslike genre, waarbij de setting diep geworteld is in de geschiedenis van de late Ming-dynastie. Tijdens de Xbox Partner Preview zagen we vanavond nieuwe beelden!

Het land Shu, een regio in verval door politieke onrust, wordt geteisterd door een mysterieuze ziekte die niet alleen de bevolking, maar ook de natuur vervormt tot monsterlijke wezens. In deze duistere wereld neem je de rol aan van Wuchang, een krijger met geheugenverlies, die zijn eigen verleden en het lot van het geteisterde land moet ontrafelen. In bovenstaande trailer zien we hier beelden van.

De trailer toont een scala aan gevechten waarbij spelers strategisch gebruik moeten maken van wapens, betoveringen en vaardigheden om groteske vijanden te overwinnen. Wuchang: Fallen Feathers legt een sterke nadruk op het verbeteren van je arsenaal, waarbij de schaarse hulpbron Red Mercury een sleutelrol speelt in het krachtiger maken van wapens en het ontdekken van nieuwe technieken. De gameplay nodigt uit tot experimenteren en biedt een ‘diepgaande combat-ervaring waarin spelers hun speelstijl volledig kunnen aanpassen aan de uitdagingen die voor hen liggen’.

Hoewel een exacte releasedatum nog niet is aangekondigd, staat vast dat Wuchang: Fallen Feathers in 2025 naar de Xbox Series X|S komt. Fans van soulslike games kunnen uitkijken naar een nieuw avontuur in een historische setting, maar zullen nog even moeten wachten op meer concrete informatie over de release.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties