Worms Armageddon: Anniversary Edition aangekondigd

Team17 Digital en Digital Eclipse hebben een speciale aankondiging gedaan voor fans van het iconische Worms Armageddon. Ter ere van de 25e verjaardag van de populaire game uit 1999 verschijnt op 26 september de Worms Armageddon – Anniversary Edition op de huidige generatie consoles, boordevol nieuwe content en verbeteringen.

Volgens de ontwikkelaars brengt deze jubileumeditie ‘de klassieke artillerie-actie van Worms naar een nieuwe generatie spelers, terwijl het tegelijkertijd de nostalgie oproept bij degenen die het spel destijds hebben gespeeld’. Het team geeft aan de game met zorg opnieuw ontworpen te hebben, met tal van verbeteringen en een volledig vernieuwde gebruikersinterface voor alle platformen.

Nieuwe Functies in de Anniversary Edition

De Anniversary Edition biedt geoptimaliseerde controllerondersteuning, achievements, en nieuwe weergave-opties zoals moderne beeldverhoudingen, aangepaste schermfilters en verbeterde HD-grafische instellingen. Een unieke toevoeging is de volledig speelbare Game Boy Color-versie van Worms Armageddon, evenals een interactief museum dat de geschiedenis van de gehele serie in kaart brengt, inclusief nooit eerder vertoonde interviews met ontwikkelaars.

Daarnaast introduceert deze editie een nieuw opslagsysteem en volledige online ondersteuning, waarbij tot zes spelers kunnen samenwerken of strijden tegen elkaar. Online gameplay is cross-generation, wat betekent dat Xbox One- en Xbox Series-bezitters.

Releasedatum

Worms Armageddon – Anniversary Edition verschijnt op 26 september 2024 en belooft een nostalgische maar ook vernieuwde ervaring te bieden voor zowel oude als nieuwe fans van de serie.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties