Wildermyth komt naar de console

Altijd al je eigen gezelschap van helden willen samenbrengen en daarbij je eigen keuzes willen maken? Dan is Wildermyth wellicht iets voor jou!

De game bestaat al een tijdje op PC, maar vandaag is aangekondigd dat deze ook naar de Xbox Series X(S) komt. Wildermyth is een RPGG waarin het verhaal centraal staat. Dit wordt mede bepaald door jouw keuzes. Laat je een dorp herbouwen waardoor je sneller weer aangevallen kan worden? Of laat je het voor wat het is en bereid je juist een aanval voor?

Spelers kiezen tevens aan het begin van de game een held uit die zich van een niemand ontwikkeld tot een sterke, tactische strijder. En wat voor strijder? Dat bepaal jij! De game beloofd een hoge replay waarde, omdat elk verhaal weer anders is en andere helden brengt. Deze helden kunnen ook binnen je teams relaties opbouwen. Zo kunnen de mooiste vriendschappen ontstaan, maar men kan ook elkaars ergste vijand worden.

naast het opbouwen van relaties staan ook tactische turn-based gevechten centraal. Hierbij is elke keuze een belangrijke om over na te denken, want het kan zomaar eens je laatste zijn. Wildermyth ziet er in ieder geval prachtig uit.

Wildermyth: Console Edition is beschikbaar op de Xbox Series X(S) vanaf 22 oktober.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties