Waterparken bouwen in de nieuw aangekondigde Planet Coaster 2

In een nieuwe trailer wordt Planet Coaster 2 onthuld! Kijk je mee?

Planet Coaster 2 is aangekondigd en zal dit najaar verschijnen op Xbox Series X|S. In dit langverwachte vervolg op Planet Coaster krijgen spelers nu de mogelijkheid om hun droomwaterpark te creëren, compleet met glijbanen, waterattracties en enorme zwembaden om hun gasten te vermaken. Dit waterpark kan op zichzelf staan of deel uitmaken van een groter park met traditionele achtbanen en attracties.

Bouw je eigen waterpark

Planet Coaster 2 belooft een reeks fantastische tools om een ongelooflijk waterpark te bouwen. Het begint allemaal met de pool tool, waarmee spelers zwembaden van alle vormen en maten kunnen plaatsen. Vervolgens kunnen allerlei glijbanen en waterattracties op elke gewenste manier worden toegevoegd, of ze nu hoog in de lucht zijn, vol bochten en wendingen zitten, of een steile afdaling in het water bieden. Daarnaast zijn er uitgebreide aanpassingsmogelijkheden voor zwembaden en attracties, van kleuren tot nautisch thema-decor, waardoor elk waterpark uniek kan worden vormgegeven. De mogelijkheid om decorstukken direct aan attracties toe te voegen en deze naar wens aan te passen, tilt de personalisatie naar een hoger niveau.Bovenstaande trailer geeft hier alvast een eerste indruk van.

Beheren en onderhouden

Naast waterparken biedt Planet Coaster 2 ook alle traditionele attracties en ritten van het oorspronkelijke spel, met meer mogelijkheden voor beheer en aanpassing dan ooit tevoren. Spelers kunnen hun park naar wens indelen, met gebieden gewijd aan wateractiviteiten en aquatische attracties, of deze combineren met reguliere themaparkattracties. Er zijn nieuwe beheerelementen toegevoegd, zoals kleedruimtes voor gasten en maatregelen om zwembaden schoon en veilig te houden. Om de economie van het park te ondersteunen, kunnen spelers zwembadpassen verkopen en opblaasbare speeltjes aanbieden.

Releasedatum

Planet Coaster 2 komt dit najaar uit op de Xbox Series X|S. Een concrete releasedatum is nog niet bekend.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties