Volgarr the Viking II nu beschikbaar

Liefhebbers van retro-platformers, opgelet. Vanaf vandaag kunnen spelers met Volgarr the Viking II aan de slag. Wat voor soort game is het?

Crazy Viking Studios heeft Volgarr the Viking II gelanceerd, een uitdagende actie-platformgame die spelers een retro arcade-ervaring biedt met een hoge moeilijkheidsgraad. Deze game is volgens de ontwikkelaars ontworpen om precisie, timing en doorzettingsvermogen te testen, geïnspireerd door klassieke platformgames.

Een levensles

In een interview met Xbox Wire geeft de CEO Durrschmidt van Crazy Viking Studios aan dat spelers kunnen verwachten dat ‘elke nederlaag een waardevolle les is, waarbij zelfontdekking en experimenteren centraal staan. De besturing is eenvoudig maar nauwkeurig, en de beperkte middelen in het spel vereisen strategische planning’. Durrschmidt hoopt dat de game niet alleen plezier biedt, maar ook ‘bijdraagt aan persoonlijke groei en veerkracht, zowel binnen de game als in het dagelijks leven’. In bovenstaande launch trailers kunnen spelers een indruk van de game krijgen.

Volgarr the Viking II is vanaf vandaag beschikbaar. De game wordt momenteel voor 16 euro in de store aangeboden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties