Vier Halloween met Puppet House

Het is de tijd van griezelen. Dus we worden overspoeld met titels van bestaande en nieuwe horror-games. Dit is er weer zo eentje.

De oude horrormovies, wie kent ze niet. Films uit de tijd dat je nog een VHS-cassette in een recorder gooide en dan met angst op de bank ging kijken. In dat genre moet je Puppet House zien. Want niets is enger dan een tot leven komende pop.

Puppet House is een op het VHS-tijdperk geïnspireerde, puzzel-avontuur horrorgame die 24 oktober uit gaat komen. Als je het leuk vindt om bang te zijn en te lachen om je eigen schrikreacties, dan is Puppet House iets voor jou! Een perfecte manier om Halloween te vieren!

❖ Welkom bij Field Town ❖

Stap in de griezelige wereld van Puppet House, waar terreur uit hout is gesneden. Als rechercheur Rick moet je de waarheid achterhalen achter een reeks verdwijningen, die allemaal leiden naar het huis van een lang overleden buikspreker. Heb jij de moed om de zaak op te lossen, zelfs met een dodelijke marionet die je bij elke beweging besluipt?

❖ Overleef de nachtmerrie ❖

Puppet House combineert op meesterlijke wijze spanning met de speelse charme van B-filmhorror uit de jaren 80 en 90. Het resultaat? Over-the-top angsten en een moordende pop die even griezelig als absurd is. Deze mix van spanning en donkere humor staat garant voor een horrorervaring die even vermakelijk als angstaanjagend is.

❖ Raadsels en puzzels ❖

Puppet House neemt spelers mee door een spookhuis vol uitdagende puzzels en escape room-elementen. Los lastige raadsels op en ontgrendel verborgen doorgangen, terwijl je je een weg baant door een griezelige sfeer vermengd met campy B-filmhorror. Elke puzzel test je logica en trekt je dieper in de duistere geheimen van de dodelijke pop.

Kenmerken van het spel:

  • Demonische marionet antagonist – Een pop gemaakt tijdens een ritueel dat iedereen achtervolgt die zijn huis binnenkomt.
  • Puzzle Adventure – Los puzzels op en ontdek geheimen in het huis van een donkere poppenspeler vol valstrikken.
  • Escape Room-ervaring – Navigeer je een weg door het gevaarlijke landhuis, op zoek naar sleutels en items om meer geheimen te ontgrendelen.
  • VHS Era Horror Atmosphere – Een game geïnspireerd op B-film horrorfilms uit de jaren 80 en 90, een combinatie van horror en donkere humor.

Puppet House is de perfecte manier om Halloween door te brengen – dompel jezelf onder in een verontrustende wereld met een thriller die even leuk als eng is. De game is nu beschikbaar op alle platforms.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties