Vier Halloween in Fortnite met Fortnitemares 2024

Het is oktober en dat betekent dat veel games weer aan de slag gaan met een Halloween event. En als er één game is die daarin groots kan uitpakken, dan is het Fortnite met Fortnitemares wel.

Fortnitemares is een jaarlijks terugkerend event waarbij iedere keer een ander Halloween thema centraal staat. Zo werd het bekende eiland van Fortnite vorig jaar overspoeld door geesten. Maar dit jaar lijkt Epic Games nog groter uit te pakken. In de aankondigingstrailer zien we namelijk spookhuizen langskomen, weerwolven huilen, een spooktrein over de map rijden en spelers die achterna gezeten worden door Leatherface. Oh en hadden we al gezegd dat we mee moeten doen met de spelletjes van Jigsaw en Edward Scissorhands ontmoeten? En Venom is ook van de partij! Yikes..

Mocht je je afvragen wanneer je aan de slag mag met deze gratis update, dan is er goed nieuws en slecht nieuws. Het slechte nieuws is dat Fortnitemares 2024 eigenlijk eerder deze week werd aangekondigd met een teaser waarbij deze vandaag had moeten uitkomen, maar is uitgesteld. Het goede nieuws is echter dat je niet lang meer hoeft te wachten. Fortnitemares 2024 begint namelijk morgen. Let wel, de servers gaan eerst een tijdje offline voor onderhoud vanaf 8 uur Nederlandse tijd. Hoelang dit gaat duren en of we dan gelijk aan de slag moeten is even de vraag. Maar het is wel zeker dat het griezelen geblazen wordt in Fortnite.

Gaan jullie dit event spelen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties