Vechten tegen de goden in Flintlock: The Siege of Dawn

De in Nieuw-Zeeland gevestigde ontwikkelaar A44 Games en uitgever Kepler Interactive hebben vandaag een gloednieuwe story trailer onthuld voor de aankomende soulslike actie-RPG, Flintlock: The Siege of Dawn, die wereldwijd op 18 juli wordt gelanceerd voor Xbox Series X|S en Xbox Game Pass.

In bovenstaande trailer zien we dat spelers in de huid kruipen van Nor en samenwerken met een mysterieuze, maar krachtige, vosachtige god genaamd Enki. Nor is uit op wraak op de goden die dreigen de landen van Kian te vernietigen. Van Uru, de grote gevleugelde bewaker van de deur naar de Grote Beneden, tot de multi-gewapende Rammuha. De ontwikkelaar schrijft: ‘Nor zal haar volledige arsenaal van bijl slagen, flintlock wapens en Enki’s verwoestende magie moeten inzetten om de kansen te overwinnen en de vrede in de wereld van Kian te herstellen’.

Pre-order met korting

Flintlock: The Siege of Dawn wordt gelanceerd op 18 juli en is nu beschikbaar voor pre-order met een beperkte tijd korting op de reguliere prijs van €39.99. De game is echter ook vanaf release via Xbox Game Pass en PC Game Pass te spelen. Daarnaast is een fysieke Deluxe Edition beschikbaar voor pre-order voor Xbox Series X|S bij geselecteerde retailers via Maximum Entertainment, en wordt geleverd met het volledige spel, digitale soundtrack, digitaal artbook en extra DLC cosmetische inhoud voor Nor naast de Champions Pistol en Champions Axe.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties