Vampire Survivors komt met Castlevania-uitbreiding deze Halloween

Op 31 oktober komt Vampire Survivors met een nieuwe DLC-expansie genaamd Ode to Castlevania, die de iconische wereld van Dracula en de Belmont-familie naar de populaire auto-shooter survivalgame brengt.

Deze uitbreiding voegt onder meer 20 nieuwe personages, 40 wapens, en een extra-large stage toe. Daarnaast bevat de DLC meer dan 30 nieuwe muziekstukken en belooft de ontwikkelaar Poncle dat spelers meer dan 10 uur aan extra gameplay kunnen verwachten.

De samenwerking tussen Poncle en Konami markeert een terugkeer naar de roots van Vampire Survivors, dat oorspronkelijk inspiratie haalde uit de Castlevania-reeks. De game, die in 2021 werd uitgebracht, is sindsdien gegroeid met verschillende gratis en betaalde updates, en heeft gestaag nieuwe personages, levels en modi toegevoegd.

Met de Castlevania-uitbreiding volgt Vampire Survivors in de voetsporen van andere recente samenwerkingen, zoals de Contra-thema-update en de eerdere Castlevania-crossover in Dead Cells: Return to Castlevania. De DLC komt uit op de Xbox Series X|S en is vanaf 31 oktober beschikbaar. In bovenstaande trailer kunnen spelers een eerste indruk krijgen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties