Two Point Studios en SEGA Europe hebben de releasedatum voor Two Point Museum bekendgemaakt. De nieuwe managementsim van de makers van Two Point Hospital en Two Point Campus zal op 4 maart 2025 uitkomen voor Xbox Series X|S. Pre-orders zijn vanaf vandaag geopend!

In Two Point Museum krijgen spelers de kans om hun eigen museum te ontwerpen, boeiende tentoonstellingen samen te stellen en ‘elk aspect van de bezoekerservaring te beheren’, aldus de ontwikkelaars. Het spel zou voortborduren op de ‘humoristische en creatieve stijl die fans van de eerdere Two Point-games gewend zijn’, maar biedt nieuwe uitdagingen en mogelijkheden binnen het thema van een museum.

Ben Huskins, Design Director bij Two Point Studios, laat in een persbericht weten: “Na de aankondiging van Two Point Museum in augustus hebben we geweldige reacties van het publiek gekregen. Sindsdien hebben we het spel gepresenteerd op Gamescom, waar we onder andere het Marine Life-thema hebben onthuld tijdens de Xbox-showcase. Nu zijn we blij om te kunnen bevestigen dat Two Point Museum op 4 maart 2025 zal verschijnen.”

Pre-order bonussen en Explorer Edition

Met de start van de pre-orders is ook de Explorer Edition van Two Point Museum onthuld. Deze editie biedt exclusieve content, waaronder een jungle-thema voor het museum en een uitdagende museumopdracht die speciale voorwerpen ontgrendelt. Bovendien krijgen kopers van de Explorer Edition vijf dagen eerder toegang tot het spel, vanaf 27 februari 2025. Daarnaast ontvangen spelers die Two Point Museum pre-orderen een Sonic-themapakket, met Sonic- en Shadow-kostuums voor het personeel, Sonic-winkeldecoraties en speciale decoraties zoals standbeelden en behang.

Two Point Museum is vanaf 4 maart 2025 verkrijgbaar voor Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties