Trials of Mana op Xbox Series uitgebracht!

Trials of Mana, oorspronkelijk uitgebracht in 1995 in Japan als Seiken Densetsu 3, heeft een volledige high-definition remake gekregen en is uitgebracht op de Xbox Series X|S!

Deze remake van het derde deel in de klassieke Mana-serie biedt een modernere ervaring met volledig vernieuwde graphics en gameplay, maar blijft trouw aan de essentie van het originele verhaal.

Spelers kunnen hun avontuur vormgeven door een team van drie helden te kiezen uit zes unieke personages, elk met hun eigen achtergrond en vaardigheden. Naarmate het verhaal vordert, kunnen spelers de klassen van hun helden upgraden naar krachtigere vormen en meer dan 300 verschillende vaardigheden leren om hun vechtstijl aan te passen. De ontwikkelaar laat weten dat wereld van Trials of Mana vol zit met geheimen, en dat spelers worden uitgedaagd om ‘mysteries te ontrafelen terwijl ze hun weg banen door een rijk gevuld met kleurrijke personages en gevaarlijke vijanden’.

Met deze remake heeft Trials of Mana een nieuw leven gekregen, ‘zonder de charme van het origineel te verliezen’. De game is vanaf vandaag op de Xbox Series X|S te spelen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties