Tony Hawk heeft bevestigd dat hij opnieuw samenwerkt met Activision aan een nieuw project dat gericht is op fans van de Tony Hawk’s Pro Skater-reeks. Na vier jaar stilte sinds de release van Tony Hawk’s Pro Skater 1+2, lijkt er nu eindelijk weer beweging te komen rondom de geliefde skategames.

De laatste titel in de serie, de remake van de eerste twee games, werd goed ontvangen door zowel critici als fans. Veel spelers hoopten op een vervolg, bijvoorbeeld een remake van de overige delen uit de reeks. Deze plannen werden echter niet gerealiseerd, en Activision leek zijn focus meer op de Call of Duty-franchise te hebben gelegd. Maar nu, met de 25e verjaardag van Pro Skater in zicht, heeft Tony Hawk zelf enige hoop gegeven.

In een interview met Mythical Kitchen gaf Hawk aan dat hij weer in gesprek is met Activision. Hoewel hij geen specifieke details kon onthullen, zei hij: “Ik wens dat ik meer kon vertellen. Maar ik kan je wel zeggen dat ik weer met Activision praat (…). We werken aan iets. Dit is de eerste keer dat ik dit publiekelijk zeg.”

‘Fans zullen het waarderen’

Hawk gaf aan dat het project iets zal zijn wat fans zullen waarderen. Of dit betekent dat er toch nog een remake van Tony Hawk’s Pro Skater 3+4 aankomt, of wellicht een heruitgave van Tony Hawk’s Underground, blijft voorlopig gissen. Het zou ook iets volledig nieuws kunnen zijn, wat uiteraard ook een mooi vooruitzicht zou zijn.

Hoewel we nog moeten wachten op concrete details, lijkt het erop dat er iets interessants aan zit te komen voor de fans van Tony Hawk’s Pro Skater. Wat hoop jij van Tony Hawk te zien?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties