De Tokyo Game Show zit er weer op en de grootste nieuwtjes hebben we al over geschreven of behandeld in de podcast. Maar er was meer. Zo willen we jullie de onderstaande trailers niet onthouden.

FragPunk

FragPunk wordt een 5 tegen 5 hero shooter waar je gebruik kunt maken van power-up kaarten om de strijd in jouw voordeel te beslissen.

Wanneer de game uit moet komen is nog niet bekend, maar aankomende maand moet er in elk geval een beta komen waar je jezelf voor aan kunt melden.

Threads of Time

Threads of Time is een turn-based RPG die zich over meerdere tijdsperioden af zal spelen en is geïnspireerd door klassieke RPG’s zoals bijvoorbeeld Chronotrigger. Ga op reis door de tijd, verzamel een team van helden uit diverse tijdsperiodes en ontdek een plot dat zowel het verleden, het heden en de toekomst bedreigt.

Een releasedatum voor deze game is nog niet bekend.

We Love Katamari REROLL + Royal Reverie

De koning van de kosmos heeft weer eens per ongeluk alle sterren in het universum vernietigd. Hij heeft zijn zoon, de prins, naar de aarde gestuurd om een grote katamari te maken.

Het doel is dus om een katamari te rollen. Katamari betekent in het Japans iets als stofbol of iets dergelijks. Het komt neer op een bol die over andere dingen heenrolt en zichzelf daardoor constant groter maakt. Check anders zelf even de trailer om een idee te krijgen van wat voor soort game dit is, want het laat zich lastig uitleggen.

We Love Katamari REROLL + Royal Reverie is nu beschikbaar.

Slitterhead

In de actie adventure-game met horror elementen Slitterhead speel je als een zogenaamde Hyoki, een entiteit zonder vaste vorm en herinneringen. Zijn enige doel is om de monsterlijke Slitterheads te vernietigen die zich vermommen als mensen. Door zelf mensen over te nemen kun je obstakels omzeilen, de identiteit van bepaalde individuen aannemen en zo langzaamaan ontdekken waar de jij en de Slitterheads vandaan komen.

De releasedatum van Slitterhead is 8 november 2024.

The Starbites

The Starbites is een nieuwe RPG die zich afspeelt op de planeet Bitter. De planeet is verwoest en veranderd in een woestijn na een flinke ruimteoorlog. Avonturier Lukida en haar vrienden verkennen deze woestijn op zoek naar schatten en ontdekken een artefact genaamd ‘Oracle’. Dit artefact zou wel eens zowel hun rijkdom als de toekomst van de planeet flink kunnen verbeteren.

Een releasedatum is nog niet bekend, maar wel moet The Starbites nog ergens dit jaar uit gaan komen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties