The Haunting keert terug met Season 6 van Call of Duty: Modern Warfare III en Warzone

“The Haunting” is terug in Call of Duty met de lancering van Season 6 voor zowel Modern Warfare III als Warzone. Deze seizoensupdate introduceert een reeks nieuwe content, waaronder nieuwe maps, modi, en een uitgebreide Battle Pass.

Een van de belangrijkste toevoegingen is de nieuwe multiplayer-map “Drive Thru,” die zich afspeelt in een fastfoodrestaurant met een clownsthema. Daarnaast zijn er vijf nieuwe varianten van bestaande maps, elk met unieke gameplay-elementen. Spelers kunnen ook aan de slag met nieuwe spelmodi, zoals Purgatory, en de terugkeer van Hordepoint, waarin spelers het opnemen tegen golven van undeads.

Warzone krijgt ook nieuwe content, waaronder aangepaste omgevingen op Rebirth Island en Vondel. Deze updates brengen nieuwe uitdagingen en bieden variatie in de bekende spelwereld. De Limited Time Modes (LTM’s) zoals Purgatory en Zombie Royale voegen extra spelelementen toe, waarbij spelers zowel tegen elkaar als tegen zombies moeten strijden.

Voor Zombies-fans is er nieuwe seizoenscontent die aansluit bij de ontwikkelingen in Warzone en Modern Warfare III. Ook wordt er een nieuwe multiplayer-map, Hardhat, toegevoegd, die zich afspeelt op een constructiesite en waarin spelers het tegen elkaar opnemen.

Season 6 gaat live op woensdag 18 september om 18:00 uur en biedt spelers een reeks nieuwe opties en uitdagingen om te verkennen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties