The First Berserker: Khazan onthult indrukwekkende gameplay

Tijdens de Gamescom Opening Night Live heeft Nexon een nieuwe trailer uitgebracht voor The First Berserker: Khazan, een actie-RPG die zich afspeelt in het universum van de Dungeon & Fighter-serie. De trailer, die zowel cinematics als gameplay toont, biedt een eerste blik op de brute, soulslike gevechten die de game te bieden heeft.

The First Berserker: Khazan draait om een verhaal van wraak. Ooit een gevreesde vijand in Dungeon Fighter Online, wordt Khazan nu neergezet als een soort anime-versie van Conan de Barbaar. Als generaal van het Pell Los-imperium en drakendoder begint Khazan zijn reis nadat hij verraden is door de keizer, die niet kon verkroppen hoe populair en krachtig Khazan was geworden. Verbannen naar de ijzige wildernis, smeedt Khazan daar een pact met een mysterieuze “Blade Phantom,” wat hem in staat stelt zijn wapens te doordrenken met zijn eigen bloed om nog dodelijker te worden.

The First Berserker: Khazan heeft op Gamescom zijn eerste speelbare demo, maar voor de meeste van ons zal het nog even wachten zijn. In oktober komt er een closed bèta, en de volledige release wordt verwacht in 2025.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties