The Crew Motorfest viert eerste verjaardag met grote update

The Crew Showcase 2024 bracht enkele nieuwe aankondigingen voor fans van de The Crew-franchise. De focus lag op de toekomst van The Crew Motorfest, met een uitgebreide kijk op de contentupdate voor Jaar 2. Deze update gaat op 5 november 2024 van start en belooft spelers een reeks nieuwe mogelijkheden en ervaringen.

Tijdens de showcase bevestigde het ontwikkelteam dat zowel The Crew 2 als The Crew Motorfest in de toekomst speelbaar blijven, met plannen voor een offline modus om de toegang op de lange termijn te waarborgen. Spelers die de serie nog niet hebben ontdekt, kunnen nu profiteren van kortingen, waaronder The Crew 2 voor slechts €1 en speciale aanbiedingen voor The Crew Motorfest. Bovendien kunnen The Crew 2-spelers vier voertuigen aanschaffen voor slechts één Crew Credit, waarmee hun reis over land, zee en lucht een vliegende start krijgt.

Nieuw eiland

Met de start van Jaar 2 kunnen spelers vanaf 6 november 2024 het nieuwe eiland Maui verkennen, dat 100 km² aan nieuw terrein toevoegt aan het spel. Dit komt neer op bijna 50% van de grootte van het al bekende O’ahu, en biedt een naadloze overgang tussen de eilanden zonder laadschermen. Seizoen 5, het eerste van drie seizoenen in Jaar 2, introduceert de terugkeer van de Made in Japan-playlist met nieuwe neonraces, evenementen, en locaties. Bovendien brengt de update de nieuwe PVE-content van “The Chase Squad”, waarin spelers deelnemen aan achtervolgingen over de eilanden.

Kortom, er is en blijft genoeg te doen in The Crew: Motorfest. Heb jij de game al gespeeld of overwoog je om de game tijdens de sale op te pakken?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties