Het is weer weekend en dus tijd voor weer een paar (tijdelijke) gratis games. Yup, uiteraard hebben we het dan over de Free Play Games.

Voor iedereen die Game Pass Core of Ultimate heeft staan er tot en met zondag weer een aantal games voor je klaar die je gratis mag spelen. De eerste heb je al uit de titel van dit stuk kunnen halen. Het gaat om Ubisoft’s The Crew Motorfest. Deze racegame heeft overduidelijk goed afgekeken bij Forza Horizon, maar hey, liever goed gejat dan slecht bedacht. Desalniettemin een vermakelijke game om eens uit te proberen.

De volgende titel is AEW: Fight Forever. AEW, of All Elite Wrestling werd in 2019 opgericht om de strijd aan te gaan met de WWE. De organisatie heeft diverse grote namen binnen weten te hengelen uit allerlei delen van de wereld. Ook voormalige sterren uit de WWE hebben hun weg naar AEW gevonden. Uiteraard hoort een game ook bij de promotie van het merk. De WWE-games waren altijd best vermakelijk, dus dit is het moment om te checken of dat ook voor AEW: Fight Forever geldt.

De laatste twee games zijn eigenlijk een beetje flauw omdat ze beide al in Game Pass zitten. Het gaat om EA Sports FC 24 en MLB The Show 24. Maar goed, misschien wel een goed manier om het voetbal- en honkbalspelletje nog een keer extra onder de aandacht te brengen.

Mocht je deze games na het weekend verder willen spelen dan zijn ze nu ook met een flinke korting aan te schaffen. AEW: Fight Forever staat momenteel met 40% korting in de Store en The Crew Motorfest zelfs met 60% korting. Alle gemaakte progressie neem je uiteraard gewoon mee.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties