The Alters is vertraagd

Afgelopen zomer maakten we voor het eerst kennis met The Alters, een sci-fi game waarin je klonen maakt van jezelf en daarmee moet samenwerken om verder te komen. De game zou ergens aan het einde van 2024 uit hebben moeten komen, maar dat doel gaat niet gehaald worden.

Nou was er al geen harde releasedatum, maar het releasewindow wordt dus ook niet gehaald. Dat heeft ontwikkelaar 11 Bit Studios laten weten. Ze hebben meer tijd nodig om de kwaliteit van de game te verbeteren.

Het productieschema voor The Alters was erg krap. Het was onzeker of onze ontwikkelaars genoeg tijd zouden hebben om al het werk af te krijgen met de kwaliteit die we allemaal verwachten. Na zoveel jaren hard werk was het risico dat de game tekortkomingen zou hebben onnodig voor ons.

The Alters wordt een sci-fi game met een mix van adventure, survival en base building. Je speelt als de mijnwerker Jan Dolski die is neergestort op een onbekende planeet. Om te overleven moet hij meerdere versies van zichzelf maken en daar mee samenwerken.

The Alters moet nu ergens volgend jaar uitkomen. Wanneer precies blijft even afwachten, maar de game zal wel direct in de Game Pass te vinden zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties