‘That Time I Got Reincarnated As A Slime ISEKAI Chronicles’ komt vandaag uit op Xbox Series X|S

Een hele mond vol, de release van That Time I Got Reincarnated As A Slime ISEKAI Chronicles. In de launch trailer zien spelers wat zij van de game mogen verwachten die vanaf vandaag te spelen is.

That Time I Got Reincarnated as a Slime is gebaseerd op de light novel en anime-adaptatie van That Time I Got Reincarnated as a Slime ISEKAI Chronicles en biedt spelers zowel iconische momenten uit het oorspronkelijke verhaal als een compleet nieuw verhaal, met nieuwe personages die zijn gemaakt onder toeziend oog van de oorspronkelijke auteur.

2D-side scrolling actie

Spelers zullen de Jura Tempest Federation opbouwen en nieuwe bondgenoten verwelkomen in hun hoofdstad, elk met hun eigen side quests. Terwijl je de wereld verkent, begint de 2D-side scrolling actie, gecombineerd met een scala aan combat combo’s.

Verder kunnen spelers de special moves van elk personage gebruiken zoals die te zien zijn in de animatieserie, en elke ontmoeting levert nieuwe elementen op die bijdragen aan het upgraden van gebouwen en het versterken van de banden met vrienden die in de stad wonen.

Season Pass en toekomstige DLC

Er is een season pass beschikbaar die je los kunt kopen, maar ook als onderdeel van de Digital Deluxe Edition, die 3 DLC’s toevoegt:

  • DLC 1: “A Strange Fate” – Hinata toegevoegd (29 augustus)
  • DLC 2: “The Fairy Queen’s Labyrinth” – Veldora toegevoegd (12 september)
  • DLC 3: “Martial Arts Tournament” – Milim toegevoegd (19 september)

Elke DLC voegt een nieuw personage, scenario of modus, gebouwen voor de stad en side quests toe om het avontuur van de speler uit te breiden.

That Time I Got Reincarnated as a Slime ISEKAI Chronicles is nu verkrijgbaar voor de Xbox One en Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties