Test Drive Unlimited Solar Crown vanaf vandaag speelbaar

Fans van racespellen kunnen vandaag de weg op, want Test Drive Unlimited Solar Crown is vanaf nu speelbaar voor iedereen die de Gold Edition in handen heeft op Xbox Series X|S.

Spelers die de Silver Streets/Sharps Edition pre-orderden, moeten nog even wachten tot 10 september om te beginnen, en vanaf 12 september is de game toegankelijk voor alle spelers, ongeacht het platform.

‘Test Drive Unlimited Solar Crown (TDUSC) biedt een open wereld-race-ervaring op een schaal die we zelden zien’, aldus de ontwikkelaar. De game speelt zich af op een 1:1 reproductie van Hong Kong Island, waar spelers vrij kunnen rondrijden, deelnemen aan races, of hun lifestyle en sociale status uitbreiden. ‘Of je nu kiest voor de Streets of de Sharps, de twee rivaliserende clans in de game’, de ontwikkelaar laat weten dat er genoeg te doen is op de meer dan 600 kilometer aan wegen die het eiland rijk is.

Wat maakt Test Drive Unlimited Solar Crown uniek?

  • Een volledig nagebouwd Hong Kong Island, met 14 districten vol races, uitdagingen, en dynamische evenementen.
  • Meer dan 100 officiële wagens van luxe merken zoals Porsche, Ferrari, Lamborghini, en McLaren.
  • De mogelijkheid om je avatar en voertuigen aan te passen, nieuwe outfits te shoppen en wagens te testen bij verschillende dealers.
  • Activiteiten buiten het racen, zoals het bezoeken van het Solar Hotel, waar je andere spelers kunt ontmoeten, of de clubhuizen van de twee clans.

Kortom, met een mix van sociale interactie, races en aanpasbaarheid, belooft TDUSC een unieke ervaring voor iedere snelheidsduivel. Benieuwd naar deze game, maar twijfel je nog? Binnenkort zal een review van TDUSC op de onze website te lezen zijn!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties