Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed nu beschikbaar op Xbox Series

De nieuwste TMNT-game, Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed, is deze week uitgebracht op de Xbox Series.

In deze co-op actiegame kunnen spelers in de huid kruipen van Leonardo, Raphael, Donatello en Michelangelo en de strijd aangaan tegen een nieuwe golf mutanten in New York City. De game bouwt voort op de film Mutant Mayhem en introduceert 10 nieuwe vijanden, ontworpen door de karakterontwerper van de film, Woodrow White. Spelers kunnen solo of met z’n tweeën missies voltooien, locaties verkennen en iconische personages ontmoeten in een dynamisch New York.

De game biedt een combinatie van gevechten en interactie met de omgeving, waarbij je kunt trainen in de bekende Sewer Lair, het Haunted Arcade kunt verkennen, en zelfs mee kunt doen aan pizza-bezorgmissies. Fans van alle generaties kunnen daarnaast verschillende unlockbare skins vrijspelen, waaronder stijlen die teruggrijpen op de originele comics en de populaire 80’s cartoon.

De makers van de game, Outright Games en Paramount Game Studios, hebben samengewerkt om de stijl en humor van de recente film tot leven te brengen in deze energieke game. ‘Dankzij de terugkeer van de originele stemacteurs en de kenmerkende verhaallijn blijft Mutants Unleashed trouw aan de franchise en biedt het een frisse ervaring voor nieuwe en oude fans, aldus de uitgever.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed is nu beschikbaar op Xbox Series X|S, inclusief fysieke edities voor verzamelaars.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties