Tales of the Shire krijgt nieuwe releasedatum

Vorige week kondigden Private Division aan dat hun knusse singleplayer life-simulator Tales of the Shire zou worden uitgesteld naar begin 2025. Inmiddels is de releasedatum aangekondigd.

Gisteren, tijdens de viering van Hobbit Day, werd de nieuwe releasedatum eindelijk bekendgemaakt: 25 maart 2025. In bovenstaande trailer zien we ook alvast enkele gameplaybeelden voorbij komen.

In Tales of the Shire draait het allemaal om het kalme, vredige leven van de Hobbits. Spelers worden ondergedompeld in het dagelijkse leven in de Gouw, of dat nu betekent dat je je tuin onderhoudt, vist in de vijver van Bywater, of een wandeling maakt langs het beekje. In hun persbericht benadrukken ontwikkelaars hoe belangrijk het was om het ontspannen gevoel van de Gouw vast te leggen: ‘De Gouw is een plek waar Hobbits genieten van de middagzon op een koele zomerdag, waar buren gezellig kletsen en waar je je kunt terugtrekken in je Hobbit-hol met een warme kop thee’.

Centraal in de game staat het opbouwen van een gemeenschap en kameraadschap. In het dorp Bywater help je de gemeenschap te versterken door samen te eten en andere Hobbits te helpen. Naarmate je band met de gemeenschap en je vrienden groeit, vergroot je ook je fellowship, wat je verder helpt in het verhaal.

Tales of the Shire verschijnt op Xbox Series X|S op 25 maart 2025. Over de prijs is nog geen informatie vrijgegeven.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties