Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival komt naar Xbox Series X|S

Bandai Namco heeft aangekondigd dat de populaire ritmegame Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival op 7 november 2024 zijn weg zal vinden naar de Xbox Series X|SC. De game, die oorspronkelijk in september 2022 op de Nintendo Switch werd uitgebracht, brengt zijn drumgebaseerde gameplay naar nieuwe platforms, met ondersteuning tot 120fps – een primeur voor de serie op consoles.

De nieuwe versies van Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival bieden niet alleen verbeterde prestaties, maar voegen ook exclusieve inhoud toe, waaronder nieuwe samenwerkingsnummers en mini-karakters die alleen beschikbaar zullen zijn in deze edities. Voor wie de serie nog niet kent, is er vanaf vandaag een demo beschikbaar op alle platforms.

De volledige game bevat 76 nummers, en spelers kunnen zich abonneren op de Taiko Music Pass, een betaald abonnement waarmee toegang wordt verkregen tot meer dan 700 nummers. Naast de standaardeditie van de game komt er ook een speciale digitale versie, The Setlist Edition, die extra DLC-pakketten bevat met onder andere anime- en popnummers.

Spelers die de game pre-orderen, ontvangen bovendien een Namco Game Music Pack met vijf bonustracks uit klassieke Namco-games zoals Ridge Racer Type 4 en Klonoa 2. Daarnaast zijn er pre-orders beschikbaar voor nieuwe drumcontrollers, ontworpen door Hori, die compatibel zijn met de Xbox Series X|S en Windows PC.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties