Subnautica 2 krijgt co-op functie

In het bombardement van video’s tijdens het Xbox Partner Preview-evenement, doken we ook even de diepte in.

Subnautica 2, het langverwachte vervolg op Subnautica en Subnautica: Below Zero, nam ons mee op een kleurrijke reis diep onder de zeespiegel.

In de trailer zien we dat je voor het eerst in de Subnautica-franchise verder reist dan Planet 4546B. Je zult weelderige nieuwe omgevingen verkennen, fascinerende wezens om elke hoek tegenkomen en de geheimen in de kern van deze mysterieuze planeet ontdekken. En deze keer heb je de keuze om alleen of met vrienden op avontuur te gaan!

Je kan nu samen deze wereld verkennen. Maar voor degenen die de voorkeur geven aan de griezelig mooie eenzaamheid van solospel, zal Subnautica 2 nog steeds die vertrouwde ervaring bieden en net zo uitdagend blijken te zijn.

In de aanloop naar de release van Subnautica 2 (Game Preview) in 2025 zullen we nog meer delen over wat we van de game kunnen verwachten. Van nieuwe en verbeterde gereedschappen, voertuigen en het bouwen van basissen tot een hele reeks grote en kleine wezens, zoals ze nog nooit eerder zijn gezien. Hou ons dus in de gaten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties