Squirrel with a Gun nu speelbaar

Maximum Entertainment en Dee Dee Creations hebben vandaag Squirrel with a Gun gelanceerd op consoles over de hele wereld. De wilde sandbox-shooter met knaagdieren, die op 29 augustus op pc is uitgebracht, heeft nu Xbox Series X|S bereikt, compleet met een gloednieuwe fotomodus om alle chaos die je zult veroorzaken vast te leggen en te laten zien.

In Squirrel with a Gun begin je als niets anders dan een knaagdier met een droom. Maar als je eenmaal bent uitgerust met een van de vele vuurwapens die eekhoorns zo vaak in de natuur tegenkomen, gebruik je een arsenaal aan wapens om het op te nemen tegen de agenten die op je jagen.

Los ingewikkelde puzzelkamers op om gouden eikels te verzamelen en navigeer door unieke uitdagingen door creatief te zijn met je arsenaal aan wapens. Moet je even ontsnappen? Vuur je wapen af en gebruik de terugslag om jezelf in veiligheid te brengen. Met gevarieerde wapens om te verzamelen, RC-auto’s om te stelen en verjaardagstaart om op te eten, is de wereld jouw eikel in Eekhoorn met een pistool.

Fysieke edities van Squirrel with a Gun zijn ook beschikbaar en bevatten:

  • “Nuts for Nuts” outfit
  • 2 Eekhoorn skins
  • Stickervel
  • Affiche met filmthema
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties