Soundtracks van Life is Strange: Double Exposure bekend gemaakt

Muziek is een integraal onderdeel van de Life is Strange-ervaring. In aanloop naar release van Life is Strange: Double Exposure is de soundtrack van de game bekend gemaakt.

In bovenstaande video horen we ‘September’, gezongen door Chloe Moriondo. Chloe Moriondo, geboren op 29 september 2002, is een Amerikaanse singer-songwriter en YouTuber die haar muzikale carrière begon vanuit haar slaapkamer. Haar muziekstijl is een mix van indie pop en indie rock. Met haar YouTube-kanaal, dat ze in 2014 startte, heeft ze inmiddels meer dan 3 miljoen abonnees en meer dan 200 miljoen videoweergaven verzameld. Moriondo groeide op in Detroit, Michigan, en maakte al op jonge leeftijd indruk met haar unieke geluid en persoonlijke teksten.

‘September’

Met de song September heeft Moriondo geprobeerd het belang van een vriendengroep over te brengen. Luisteren we naar de letterlijke tekst dan horen we ‘And I’ll try to get it right’, herhaaldelijk terugkomen, wat ongetwijfeld refereert aan Max Caulfield, het hoofdpersonage in de game. in Life is Strange: Double Exposure zal Max namelijk switchen tussen alternatieven tijdlijnen (haar superkracht in de nieuwe Life is Strange) om zodoende een ingrijpende gebeurtenis in haar vriendengroep te kunnen veranderen.

Moriondo is niet de enige artiest waar Deck Nine Games mee samenwerkt. Op het YouTube-kanaal van Life is Strange is namelijk ook de track ‘So, This is Lonely’, van Tessa Rose Jackson gepubliceerd.

Releasedatum

Liefhebbers van de Life is Strange-franchise kunnen zich dus weer verheugen op een aantal mooie tracks die het verhaal en de sfeer van Life is Strange: Double Exposure doen versterken. Life is Strange: Double Exposure is vanaf 29 oktober 2024 op de Xbox Series X|S beschikbaar.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties