Soulslike metroidvania ‘ENDER MAGNOLIA: Bloom in the Mist’ krijgt releasedatum

Binary Haze Interactive heeft de releasedatum van ENDER MAGNOLIA: Bloom in the Mist aangekondigd, het vervolg op de populaire Metroidvania ENDER LILIES: Quietus of the Knights, die wereldwijd meer dan 1,5 miljoen exemplaren verkocht.

ENDER MAGNOLIA speelt zich af decennia na de gebeurtenissen van ENDER LILIES, “in een wereld waar kunstmatige levensvormen, beïnvloed door onbekende dampen, zich tegen de mensheid hebben gekeerd”. Spelers kruipen in de huid van Lilac, een “Attuner” met de mogelijkheid om deze levensvormen te zuiveren van hun corruptie. Het spel draait om het ontdekken van de oorzaak van de problemen van de Homunculi en het verslaan van tien bazen, waarbij spelers nieuwe vaardigheden en aanvallen verkrijgen.

Spelers kunnen kiezen uit 30 verschillende vaardigheden en hun speelstijl aanpassen door maximaal vier bondgenoten tegelijk in te zetten voor gecombineerde aanvallen. De game speelt zich af in een post-apocalyptische wereld met een duistere sfeer, ondersteund door muziek van de indieband Mili. Bovenstaande trailer geeft alvast een eerste indruk.

De release staat gepland voor Xbox Series X|S op 23 januari 2025.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties