Soulslike actie-RPG Wuchang: Fallen Feathers getoond

Tijdens de Xbox Showcase zagen we beelden van Wuchang: Fallen Feathers. Kijk je mee?

Wuchang: Fallen Feathers is een intrigerende Soulslike actie-RPG die zich afspeelt in de chaotische laatste jaren van de Ming-dynastie in China. Het verhaal volgt Wuchang, een vrouwelijke piraat, die ontwaakt met amnesie en lijdt in een tijd van chaos. Een duisternis heeft het land van Shu getroffen, en een fenomeen genaamd Ornithropy veroorzaakt mutaties. Spelers moeten het opnemen tegen wrede en vervormde vijanden met verschillende vechtstijlen, verborgen wapens en zelfs de kracht van Ornithropy om de waarheid te onthullen die onder dit alles begraven ligt. In bovenstaande trailer krijgen we een eerste indruk.

De game biedt meeslepende eindbaasgevechten met meerdere fases, waarbij spelers hun vaardigheden en wilsvermogen op de proef moeten stellen. Je kunt kiezen uit krachtige tweehandige bijlen of behendige dubbele eenhandszwaarden, elk met een uitgebreide set vaardigheden om je favoriete vechtstijl te perfectioneren. Terwijl je door de open wereld navigeert, ontdek je fragmenten en dagboeknotities die het verhaal veranderen en leiden naar verschillende mogelijke eindes. De game combineert historische figuren uit de Ming-dynastie met een fantasierijk verhaal.

Wuchang: Fallen Feathers wordt verwacht in 2025 en zal beschikbaar zijn op Xbox Series X|S, Xbox Game Pass en Windows PC.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties