Sonic X Generations toont nieuwe Doom Powers trailer

Sonic fans opgelet! SEGA heeft de nieuwste trailer van Sonic X Shadow Generations uitgebracht, dus laten we eens snel inzoomen in deze nieuwe trailer!

Het nieuwe deel in de Sonic franchise beloofde al een samensmelting van het oude en nieuwe te worden, maar met de introductie van Doom Powers krijgt de serie een nieuwe, frisse wind. De trailer toont de typische Sonic gameplay met zijn klassieke snelle actie, maar deze keer met een minder zonnig randje. De zogeheten Doom Powers brengen duisternis naar de game waarin met name de kleuren zwart en rood de boventoon voeren.

In de trailer zien we verder hoe Shadow met behulp van deze doom powers op hoge snelheid door vijanden raast. Ook wordt er een nieuwe vorm van superspeed geïntroduceerd waarbij spelers letterlijk door de tijd lijken te reizen, waardoor zij vijanden kunnen omzeilen en zelfs puzzels kunnen oplossen. Maar de vraag is of het genoeg is om Dr. Eggman en zijn leger te verslaan. Deze beelden zien we trouwens onder het genot van intense heavy metal muziek, dus als dit de muziek is die we in de game mogen verwachten dan komt dat zeker goed.

Benieuwd geworden? Sonic X Shadow Generations is beschikbaar vanaf 25 oktober voor Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties