Er komen weer nieuwe games voor de Xbox Game Pass! Check hieronder waar je zo meteen van kunt genieten.

Het gaat om:

MLB The Show 24 (Console) – 2 oktober
Game Pass Standard

Het is tijd om te schitteren op het honkbalveld! Beleef de beslissende momenten, word een legende en leef je honkbal-dromen uit in MLB The Show 24. Iedereen heeft zijn eigen moment. Jij ook.

Open Roads (Console) – 2 oktober
Game Pass Standard

Oude familiegeheimen en hints naar een verborgen fortuin. Tess Devine en haar moeder hebben nooit de makkelijkste band gehad, maar tijdens deze roadtrip duiken ze samen het verleden in voor een avontuur dat ze nooit zullen vergeten.

Deze game zat voor mijn gevoel al in de Game Pass, maar als je wilt weten wat Rik er van vond, check dan hier zijn bevindingen.

Sifu (Cloud, Console en PC) – 2 oktober
Game Pass Ultimate, PC Game Pass, Game Pass Standard

Sifu zet je midden in de actie van intense Kung Fu-combat, compleet met filmische martial arts-spektakels. Stap in de schoenen van een Pak Mei-discipel en wreek de moord op je familie. Het is jij tegen iedereen, zonder bondgenoten, dus bereid je voor op een uitdaging waarbij alleen pure wilskracht en aanpassing je de sleutel geven tot meesterschap als Sifu.

Mad Streets (Cloud, Console en PC) – 7 oktober
Game Pass Ultimate, PC Game Pass, Game Pass Standard

Mad Streets is een fysieke partygame waarin je niet alleen lacht, maar ook rake klappen uitdeelt. Richt je slagen voor knetterende KO-animaties die niet zouden misstaan in MMA. Het is een luchtige brawler die tegelijkertijd verrassend diep gaat voor spelers die hun vaardigheden willen aanscherpen.

Inscryption (Cloud, Console en PC) – 10 oktober
Game Pass Ultimate, PC Game Pass, Game Pass Standard

Inscryption is een inktzwarte kaartgebaseerde odyssee die deckbuilding, escape room-puzzels en psychologische horror samenvoegt in een duistere mix. Maar pas op, want de geheimen die in de kaarten staan zijn misschien wel het engst van alles.

Gemist van Tokyo Games Show

Er zijn even een paar flinke titels geshadowdropped tijdens de Toky Game Show. Hieronder zie je de games. Meer Japans dan dit wordt het niet.

All You Need Is Help (Cloud, Console en PC) – Nu beschikbaar
Game Pass Ultimate, PC Game Pass

Werk samen met schattige, fluffy kubusvormige wezentjes om puzzels op te lossen. Dit coöperatieve spel is perfect voor familie en vrienden, ongeacht leeftijd.

Legend of Mana (Cloud, Console en PC) – Nu beschikbaar
Game Pass Ultimate, PC Game Pass

Ga op zoek naar de Mana Tree in Legend of Mana, ontmoet kleurrijke personages en neem het op tegen monsterlijke tegenstanders in deze geremasterde klassieker met opgefriste graphics en een opnieuw gearrangeerde soundtrack.

Trials of Mana (Cloud, Console en PC) – Nu beschikbaar
Game Pass Ultimate, PC Game Pass

Herbeleef de magie in deze 3D-remake van het klassieke RPG-avontuur Trials of Mana. Geniet van grafische upgrades, stemacteurs, een nieuwe aflevering en een vernieuwd vechtsysteem.

We Love Katamari Reroll+ Royal Reverie (Cloud, Console en PC) – Nu beschikbaar
Game Pass Ultimate, PC Game Pass, Game Pass Standard

Help de Prins het universum te herstellen door de katamari te rollen! De klassieker We Love Katamari Damacy is volledig geremasterd met nieuwe functies en opgefriste graphics.

Vertrekkend op 15 oktober

Speel deze games nog voordat ze Game Pass verlaten en pak ze met 20% korting:

  • Dyson Sphere Program (PC)
  • Everspace 2 (Cloud, Console en PC)
  • From Space (Cloud, Console en PC)
  • F1 Manager 2023 (Cloud, Console en PC)
  • Scorn (Cloud, Console en PC)

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Ambassador
Ambassador
4 uren geleden

Mooi man die ps “exclusives:” in de Game Pass en op de ps moeten ze betalen voor onze “oude” Xbox games.