Sengoku Dynasty komt naar Xbox

Ontwikkelaar Superkami en uitgever Toplitz Productions laten ons weten dat hun multi-genre open-world building en survivalgame Sengoku Dynasty in 2025 op de consoles te spelen zal zijn.

Xbox gamers krijgen zo de kans om zich onder te dompelen in de fascinerende wereld van het tumultueuze verleden van het feodale Japan, een door hongersnood en oorlog verscheurd land en deze wereld om te vormen tot hun persoonlijke nalatenschap.

Deze langverwachte release introduceert de rijke mix van survival, crafting en verkenning en biedt nieuwe manieren om de adembenemende landschappen en gameplay te ervaren. De consoleversie zal identiek zijn aan het avontuur dat pc-spelers, inclusief de meest recente Ikigai-update voor pc die een verfijnder vechtsysteem introduceerde. Bovendien kunnen consolespelers alleen of met maximaal 3 vrienden hun nalatenschap opbouwen in de coöpmodus van de game.

We kondigen zeer verheugd aan dat Sengoku Dynasty de boeiende wereld van het 16e-eeuwse Japan naar het consolepubliek zal brengen. Superkami heeft een game afgeleverd die de cultuur, tradities en adembenemende landschappen van een rijk historisch tijdperk vastlegt. We kunnen niet wachten tot spelers deze unieke wereld verkennen en aan hun eigen reis beginnen in de wereld van middeleeuws Japan

Matthias Wünsche, CEO Toplitz Productions GmbH

Sengoku Dynasty biedt een uniek inzicht in de Japanse sociale structuur, vakmanschap en economie, waarbij consolespelers dorpen bouwen en uitbreiden met behulp van natuurlijke hulpbronnen zoals bamboe, steen, gras, erts of hout. Spelers kunnen ook dorpelingen in dienst nemen, handel drijven, het land cultiveren en een reeks gebouwen bouwen, waaronder brouwerijen, werkplaatsen, huizen, wachttorens of heiligdommen.

Bovendien kunnen spelers essentiële landbouwgereedschappen en zelfs wapens maken van de middelen die ze verzamelen met het diepgaande crafting-systeem van de game, waaronder katana’s en bogen.

Exacte platforms en de releasedatum worden ergens in het begin van 2025 onthuld.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties