Sektor schittert in nieuwe gameplay trailer voor Mortal Kombat 1: Khaos Reigns

Warner Bros. Games heeft een nieuwe gameplaytrailer uitgebracht voor Mortal Kombat 1: Khaos Reigns, waarin het aankomende personage Sektor centraal staat.

Als onderdeel van de uitbreiding krijgt Sektor een prominente rol, ‘waarbij haar dodelijke moveset en achtergrondverhaal worden uitgelicht’. Fans krijgen hiermee een voorproefje van wat ze kunnen verwachten wanneer Sektor zich bij het gevecht voegt.

In het vernieuwde Mortal Kombat-universum is Sektor opgegroeid binnen de Lin Kuei. Met haar achtergrond als dochter van een meester-wapenmaker en een vooraanstaand krijger, heeft ze een unieke combinatie van wapentechnologie en martial arts die haar tot een ‘formidabele tegenstander’ maakt.

Bovenstaande trailer toont Sektors geavanceerde wapens, waaronder haar kenmerkende vlammenwerper en raketaanvallen. Een hoogtepunt van de video is de onthulling van Sektor’s Animality, waarbij ze ’transformeert in een neushoorn om haar vijanden op brute wijze te vernietigen’. Animalities keren terug als onderdeel van een gratis content-update voor alle Mortal Kombat 1-bezitters.

Over Mortal Kombat 1: Khaos Reigns

Mortal Kombat 1: Khaos Reigns is de nieuwste uitbreiding voor Mortal Kombat 1 en introduceert nieuwe verhaallijnen en zes speelbare personages, waaronder Sektor, Cyrax en Noob Saibot, die op 24 september 2024 beschikbaar zijn. Later volgen gastpersonages zoals Ghostface uit de Scream-franchise en de T-1000 uit Terminator 2.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties