Seizoen 15 van Rocket League is nu live

Start de motoren maar want het is tijd om van start te gaan met seizoen 15 van Rocket League. Vanavond is namelijk seizoen 15 begonnen!

Seizoen 15 van Rocket League staat helemaal in het teken van Salty Fest. Naast nieuwe, opzwepende deuntjes mogen spelers weer aan de slag met een nieuwe season pass waarin vette cosmetische items te vergaren zijn. Collega Niels was gisteren nog bezig om de Goalsplosion genaamd Atlantis binnen te hengelen voor het einde van het seizoen. Maar ook in seizoen 15 mogen we weer van nieuwe goalsplosions gaan genieten. Oh en hadden we al verteld dat er nieuwe tournament rewards zijn?

Hiernaast staat seizoen 15 in het teken van verbeteringen. Zo krijgt de chats in het nieuwe seizoen time stamps, zodat je weet wanneer iemand iets gezegd heeft. De audio heeft daarnaast een update gehad die demolitions ten goede gaan komen. Zo zit er een verschil tussen de explosie wanneer je teammate of een tegenstander wordt vernietigd. Dus nooit meer achterom of rechtsbovenin kijken om te zien wie er kapot is.

Dit is slechts een greep uit het bomvolle, nieuwe seizoen van Rocket League. Wil je alle patch notes zien? Kijk dan zeker even hier.

Rocket League seizoen 15 is vanaf nu beschikbaar en loopt tot 4 september.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties