SEGA toont Dark Beginnings-animatie van SONIC X SHADOW GENERATIONS

Vandaag heeft Sonic Team het derde en laatste deel uitgebracht van de proloog-animatieserie SONIC X SHADOW GENERATIONS: Dark Beginnings. In deze afsluitende episode volgen we Shadow the Hedgehog die diep in zijn verleden duikt om de oorsprong van zijn nachtmerries onder ogen te komen.

In Episode 3 leidt Shadow zijn bondgenoten Rouge en Omega naar de kern van een G.U.N.-militaire faciliteit, op zoek naar antwoorden. Het militaire orgaan dat in het verleden zoveel schade heeft aangericht, is nu de enige barrière tussen Shadow en zijn einddoel: de Space Colony ARK. In bovenstaande animatieserie zien we de bijbehorende beelden.

In dezelfde reeks verschenen afgelopen weken ook al de volgende twee animatieseries, episode 1 en episode 2:

Releasedatum

SONIC X SHADOW GENERATIONS wordt op 25 oktober 2024 zowel digitaal als fysiek uitgebracht voor €44,99 op Xbox Series X|S en Xbox One. Fans die de game nu pre-orderen, ontvangen een legacy skin voor Modern Sonic, gebaseerd op zijn look uit Sonic Adventure. Wie de fysieke Day One Edition bestelt, krijgt daarnaast een exclusief dagboek van Gerald Robotnik, waarin hij zijn ervaringen beschrijft over het creëren van Shadow en het ARK-ruimtestation.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties