Sega kondigt Two Point Museum aan

Op 14 augustus 2024 hebben Two Point Studios Limited en SEGA Europe Ltd Two Point Museum aangekondigd.

In deze nieuwe managementsimulatie krijgen spelers de kans om een museum te ontwerpen en beheren, waarin spectaculaire tentoonstellingen worden samengesteld. Vanuit het succes van Two Point Hospital en Two Point Campus bouwt deze game verder op het concept van creatief management, waarbij je experts op expeditie kunt sturen om zeldzame artefacten te ontdekken, dinosaurusskeletten te decoreren en bijzondere vondsten tentoon te stellen.

Team van specialisten

In Two Point Museum kunnen spelers hun team van specialisten op spannende avonturen sturen om unieke artefacten te vinden, variërend van prehistorische overblijfselen tot mysterieuze vondsten die nog onthuld moeten worden. Deze ontdekkingen worden zorgvuldig in het museum tentoongesteld, waar ze beschermd moeten worden tegen elementen, vandalisme, diefstal en nieuwsgierige kinderen.

In bovenstaande aankondigingstrailer zien we dat spelers hun creativiteit de vrije loop kunnen laten gaan bij het ontwerpen van het museum, waarbij ze kunnen kiezen uit uitgebreide aanpassingsopties om de tevredenheid van hun bezoekers te maximaliseren. Het organiseren van rondleidingen onder leiding van boeiende experts en het benadrukken van de meest spectaculaire tentoonstellingen zijn slechts enkele van de manieren om de ervaring van de gasten te verrijken en donaties te vergroten.

Tevreden bezoekers

Het succes van je museum hangt af van hoe goed je inspeelt op de behoeften van je bezoekers. Bezoekers verwachten dat het museum schoon is, dat er voldoende verfrissingen en toiletten beschikbaar zijn, en dat de cadeauwinkel gevuld is met aantrekkelijke producten.

Releasedatum

Two Point Museum verschijnt op de Xbox Series X|S, maar een exacte releasedatum is nog niet bekend. De uitgever laat weten binnenkort meer informatie over de release te geven.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties