Sega kondigt Like A Dragon: Pirate Yakuza aan

Vrijdag werd tijdens een livestream Like A Dragon: Pirate Yakuza onthuld, de nieuwste game in de populaire Like A Dragon-serie van Sega en Ryu Ga Gotoku Studio.

In tegenstelling tot recente spin-offs is Pirate Yakuza een actie-avonturenspel en geen RPG. Dit keer neemt Goro Majima, een geliefd personage uit de serie, de hoofdrol op zich. Het verhaal lijkt direct aan te sluiten op Like A Dragon: Infinite Wealth. De synopsis vertelt dat Majima, een beruchte ex-yakuza, schipbreuk lijdt op een afgelegen eiland in de Stille Oceaan en zijn geheugen verliest. Samen met een jongen genaamd Noah, die hem redt, gaat hij op zoek naar zijn verloren herinneringen, maar raakt verwikkeld in een strijd om een legendarische schat, waarbij moderne piraten en criminelen de confrontatie met hem aangaan.

Spelers kunnen hun eigen piratenschip en bemanning upgraden, de zeeën verkennen en locaties bezoeken zoals Hawaii en Madlantis, een scheepskerkhof vol gevaarlijke piraten. In de livestream benadrukte producent Ryosuke Horii dat de game, ondanks het piratenthema, vol zit met de intense drama en actie die de Yakuza-games zo geliefd maakt.

Nieuw in de game is dat spelers kunnen springen tijdens gevechten en vrij kunnen schakelen tussen twee vechtstijlen: Mad Dog en Sea Dog. Naast deze mechanieken bevat de game ook een scala aan mini-games en nieuwe live-action content genaamd Masura’s Love Journey.

De game staat gepland voor release op 28 februari 2025 en zal beschikbaar zijn voor Xbox Series X|S en Xbox One.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties