Sea of Thieves lanceert het Ashen Expeditions event

Spelers in Sea of Thieves kunnen vanaf vandaag met het Ashen Expeditions event aan de slag.

Het Ashen Expeditions event in Sea of Thieves is een tijdelijk event waarbij spelers op zoek gaan naar Ashen-schatten in de vulkanische regio The Devil’s Roar. Tijdens het evenement, dat loopt van 8 augustus tot 15 augustus, zijn de vulkanen inactief, waardoor je veilig door het gebied kunt reizen. In bovenstaande trailer wordt het event aangekondigd.

Spelers die aan het event deelnemen kunnen extra beloningen vrijspelen, waaronder de Ruby Stinger Rapier, een unieke cutlass die je kunt ontgrendelen door Voyages te voltooien die je krijgt van Ashen Messages in Bottles. Verder kunnen spelers rekenen op extra XP en Gold, wanneer zij in The Devil’s Roar voyages gaan voltooien.

Niet de meest toegankelijke regio

Wat mij betreft is het nieuwe event een mooie toevoeging aan Sea of Thieves. The Devil’s Roar is een prachtig regio, maar niet het meest gangbare gebied in de wereld van Sea of Thieves. Met het nieuwe event zal de regio ongetwijfeld meer bezocht worden. Ook is het wel lekker om er eens rond te lopen en varen, zonder voortdurend op de vulkanen te moeten letten. Kortom, tijd om even de zeilen te hijsen en oostwaarts te trekken, richting de Devil’s Roar!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties