Sea of Thieves komt met een stealthy Season 14

Het lange wachten op het 14e seizoen van Sea of Thieves is bijna voorbij, want Rare heeft bevestigd dat het nieuwe seizoen op 17 oktober van start gaat. Seizoen 14 brengt een nieuwe stealthy speelstijl naar de multiplayer piratenwereld.

Voor piraten die meer houden van subtiele trucs dan directe gevechten, biedt het nieuwe seizoen uitkomst! Een van de meest opvallende toevoegingen is een multi-purpose blow dart waarmee spelers skeletten naar specifieke posities kunnen lokken of afleidende geluidseffecten kunnen creëren. Ook kunnen er nu spring traps worden geplaatst om tegenstanders te verrassen. Maar de grootste nieuwigheid is de grappling gun, waarmee spelers snel door de omgeving kunnen bewegen of objecten naar zich toe kunnen trekken. In bovenstaande video wordt een nadere toelichting gegeven.

Daarnaast krijgt PvP een nieuwe aanpassing: vanaf nu kan alleen de eigen crew van een schip toegang krijgen tot de armoury, wat betekent dat aanvallende spelers van tevoren goed moeten nadenken over hun wapenkeuzes. Verder zullen er nieuwe items beschikbaar zijn op de Outposts, waaronder wrap-style shirts, het casino-thema Lucky Hand ship set en de Rusted Skulls-cosmetica. Spelers kunnen hun piratenuitrusting dus flink uitbreiden.

Voordat seizoen 14 officieel van start gaat op 17 oktober, organiseert Sea of Thieves een Gilded Voyages-event van 10 tot 17 oktober, waarbij spelers waardevolle loot kunnen verzamelen. Er is ook een weekend van Twitch Drops van 17 tot 21 oktober, met exclusieve in-game items zoals de Season Sailor Pistols en Sage Sea Dog Shovel en Drum.

Seizoen 14 komt naar Xbox Series X|S op 17 oktober 2024.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties