Samen vliegen en creatures verzamelen in Flock, een nieuwe Annapurna Interactive game

Flock is een multiplayer co-op game waarin spelers de rol aannemen van vliegende herders, elk met hun eigen unieke kudde schattige vliegende wezens.

De game draait om de vreugde van vliegen en ontdekken. Je begint met een kleine kudde hover-schapen en begeleidt ze naar nieuwe, ongerepte weiden. Onderweg ontdek je de geheimen van de prachtige hooglanden waar de game zich afspeelt en hun wilde wezens. Deze vreemde vliegende wezens zijn een mysterie; zijn het vissen, vogels of slangen? Ze zijn meestal vriendelijk en met wat vaardigheid kun je ze verleiden om zich bij je kudde aan te sluiten. In bovenstaande launch trailer kunnen spelers een eerste indruk krijgen.

Pas je personage aan

Naarmate je kudde groeit en je schapen wolliger worden, kun je de wol die je van hen scheert gebruiken voor hoeden, vesten en zelfs sokken! De game biedt een scala aan activiteiten, zoals het vinden van zeldzame en ongrijpbare wezens, het delen van je ontdekkingen met vrienden, en het breien van de langste sjaal ooit gezien. Ontdek alle verborgen schatten die zijn gestolen door de vervelende Burgling Bewls en geniet van de prachtige landschappen terwijl je vliegt en verzamelt.

Releasedatum

Flock is vanaf vandaag beschikbaar voor Xbox Series X|S en Xbox Game Pass.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties