Thunder Lotus Games heeft aangekondigd dat de Early Access-release van hun aankomende titel 33 Immortals is uitgesteld naar 2025.

De game, een roguelike-actiegame met coöperatieve gameplay voor 33 spelers, laat spelers samenwerken om zich een weg te vechten door vijanden en complexe gevechten. In een verklaring op X gaf het team aan dat er meer tijd nodig is om stabiliteit te verbeteren en om feedback van eerdere testfases te verwerken.

Ondanks het uitstel kunnen fans binnenkort uitkijken naar een nieuwe speelbare versie die beschikbaar komt op Xbox. Thunder Lotus bedankt de community voor hun geduld en steun, en belooft meer updates zodra de ontwikkeling verder vordert.

Over 33 Immortals

33 Immortals is een actiegame met een top-down perspectief, waarin spelers de controle krijgen over een verdoemde ziel die zich een weg baant door de hel, het vagevuur en de hemel om tegen een wrede God te rebelleren. De game biedt een coöperatieve multiplayer-ervaring voor 33 spelers, waarbij elke sessie ongeveer 25 minuten duurt en vergelijkbaar zou zijn met raid-missies uit MMO’s. Spelers werken samen om uitdagingen te voltooien, vijanden te verslaan en hun personages te ontwikkelen door het gebruik van verschillende archetypes en wapens.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties