Revenge of the Savage Planet: Satirisch ruimteavontuur keert terug in 2025

Tijdens Gamescom heeft Raccoon Logic, de studio achter Journey to the Savage Planet, hun nieuwste titel aangekondigd: Revenge of the Savage Planet.

In Revenge of the Savage Planet word je, na een lange cryoslaap, wakker op een vreemde planeet nadat je ruimtemissie is geannuleerd vanwege de hoge kosten en complexiteit. Spelers moeten hun weg terug naar huis vinden door de omgeving te verkennen, nieuwe uitrusting te verzamelen en te craften, en interactie aan te gaan met de lokale flora en fauna.

De game kan zowel solo als in co-op gespeeld worden, met ondersteuning voor zowel split-screen als online crossplay tussen verschillende platforms. Naast de hoofdverhaallijn biedt de game vier verschillende planeten om te verkennen, elk met eigen unieke kenmerken en uitdagingen.

We zijn ontzettend enthousiast om beginnende ontdekkingsreizigers terug te verwelkomen in het Savage Planet-universum. Er is veel gebeurd sinds we de originele titel lanceerden – zowel in het spel als in het echte leven, met de sluiting van de hele studio tijdens een wereldwijde pandemie. Hieruit is Raccoon Logic geboren, en daarmee Revenge of the Savage Planet, dat mogelijk een element bevat van de reis die we allemaal hebben doorgemaakt. De XBOX-showcase van vandaag is slechts het topje van de ijsberg, en we kunnen niet wachten om iedereen volgend jaar de wereld te laten zien die we hebben gecreëerd.

Alex Hutchinson

Alex Hutchinson, Creative Director bij Raccoon Logic, gaf tijdens de aankondiging aan dat de ontwikkeling van Revenge of the Savage Planet voortbouwt op de ervaringen met de eerste game, en dat de nieuwe titel elementen bevat die zijn geïnspireerd door de eigen ervaringen van het team.

Releasedatum

Revenge of the Savage Planet biedt aanpassingsopties voor zowel de speler als hun habitat, de mogelijkheid om buitenaardse wezens te verzamelen, en bevat verschillende gameplay-mechanieken zoals gevechten en het oplossen van puzzels. De game komt uit op een nader te bepalen datum in 2025.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties