Remnant II sluit af met laatste DLC: The Dark Horizon

Arc Games en Gunfire Games hebben de derde en laatste DLC voor Remnant II aangekondigd, getiteld The Dark Horizon, samen met een nieuwe gratis spelmodus genaamd Boss Rush.

The Dark Horizon voert spelers terug naar de mysterieuze wereld van N’Erud, waar ze nieuwe gebieden, dungeons en vijanden ontdekken, ondersteund door een gloednieuw glidersysteem en een nieuwe Archetype, “The Warden”. De DLC biedt een uitbreiding van het verhaal en introduceert nieuwe uitdagingen, wapens en bondgenoten in de strijd tegen een kolossale entiteit. Met de release van de nieuwe DLC worden de volgende features toegevoegd:

  • Nieuwe verhaallijn, dungeons en gebied gebaseerd in de wereld van N’Erud: Duik dieper in de wereld van N’Erud en neem deel aan een gloednieuwe verhaallijn waarin spelers een mysterieuze plaats betreden die in de tijd bewaard is gebleven en op zoek gaan naar de geheimen van een kolossaal wezen dat de skyline domineert.
  • Nieuw Glider Traversal System: In deze nieuwe overworld kunnen spelers een nieuw glider traversal system ervaren dat hen in staat stelt om door de overworld te navigeren en de oorsprong van de dreigende aanwezigheid boven hen te onthullen. Met dit systeem kunnen spelers kiezen welke delen van de overworld ze willen verkennen, inclusief hoe ze willen omgaan met de nieuwe world boss.
  • Nieuw Archetype – The Warden: Als het gaat om het verbeteren van elke speelstijl, heeft dit nieuwe archetype, The Warden, en zijn geheime wapen – The Drone – alles wat je nodig hebt. De volledig geautomatiseerde drone kan vijanden afschermen, genezen of zelfs aanvallen, waardoor het de perfecte partner is op het slagveld. Meer details over het archetype worden volgende week onthuld in een nieuwe Archetype Reveal Trailer!
  • Veel items en krachtige wapens die de gameplay verbeteren: Rust de Traveler uit om te overleven in deze dodelijkere versie van de wereld van N’Erud door te kiezen uit een reeks nieuwe wapens en modificaties, samen met nieuwe items zoals amuletten en ringen.
  • Nieuwe bosses, characters en angstaanjagende creatures om te ontmoeten: Mysterieuze bedreigingen en overlevenden van onbekende oorsprong komen tevoorschijn uit de lang uitgestorven beschaving, met rogue AI en robotische creaties die op elke hoek op de loer liggen en nieuwe uitdagingen brengen voor alle spelers.

Boss Rush-mode

Naast de DLC introduceert de gratis Boss Rush-modus een intensieve uitdaging voor spelers die meteen in actie willen duiken. Deze modus biedt verschillende moeilijkheidsgraden en stelt spelers in staat om het op te nemen tegen een reeks bazen, alleen of met anderen. Boss Rush zal toegankelijk zijn via de World Stone in Ward 13 en voegt een nieuwe laag aan replayability toe aan de game.

Met The Dark Horizon wordt de volledige Remnant II-ervaring afgerond. Spelers kunnen zich voorbereiden op een laatste, epische confrontatie in een wereld waar chaos en overleving centraal staan. De nieuwe DLC en nieuwe Boss Rush modus lanceren op 24 september voor Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties