Remake van Little Big Adventure aangekondigd

Een eeuwenoud spel

In een nieuwe trailer zien we een remake van Little Big Adventure aangekondigd worden. Het avonturenspel uit 1994 is vanaf de basis opnieuw ontworpen.

In “Little Big Adventure – Twinsen’s Quest”, keert Twinsen terug met een stijlvolle nieuwe look en gemoderniseerde gameplay. Het spel zou trouw moeten blijven aan het origineel en neemt de speler mee op een episch avontuur op een kleine planeet waar magie en technologie samenkomen.

De verhaallijn in Little Big Adventure – Twinsen’s Quest draait om een planetoïde met twee zonnen waar vier soorten in harmonie leefden totdat Dr. Funfrock, een briljante wetenschapper, klonen en teleportatie uitvond, waardoor hij de bewoners onder zijn controle bracht. De speler speelt als Twinsen, een voorbeeldige burger die een voortvluchtige wordt en met zijn mysterieuze Magische Bal de kloonbezetting moet beëindigen. Tijdens het spel verkent de speler prachtige landschappen, lost complexe puzzels op en strijdt tegen geduchte vijanden. De remake bevat volgens de uitgever:

  • Een meeslepend verhaal met diepe thema’s.
  • Vernieuwde levelindeling en opnieuw ontworpen besturing.
  • Een verbeterde Magische Bal om vijanden te verslaan.
  • Een geheel nieuwe kunststijl.
  • Een nieuwe soundtrack van de originele componist.

Een exacte releasedatum is nog niet bekend. Little Big Adventure – Twinsen’s Quest moet in het najaar van 2024 op de Xbox Series X|S uitgebracht worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties