Releasedatum voor Planet Coaster 2 bekend

Frontier heeft de releasedatum voor Planet Coaster 2 aangekondigd, de langverwachte opvolger van de populaire pretparkmanagementgame.

Planet Coaster 2 werd in juli dit jaar voor het eerst onthuld en volgt op het succes van zijn voorganger uit 2016. Zoals je zou verwachten, kun je in Planet Coaster 2 opnieuw je eigen pretpark beheren. Van het ontwerpen van je eigen attracties tot het inrichten van faciliteiten en het zorgen voor de ultieme beleving van je bezoekers, alles ligt weer in jouw handen.

Deze opvolger belooft echter meer dan alleen een herhaling van het origineel. De game introduceert nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om waterattracties te bouwen, zoals wildwaterbanen en zwembaden. Ook belooft Frontier een “volgende niveau” aanpassingsopties met gloednieuwe bouw- en paden-tools, zodat je je park precies kunt creëren zoals jij het voor ogen hebt.

Een andere noemenswaardige toevoeging is de mogelijkheid om samen te werken met vrienden aan pretparken via een gedeelde cross-platform save. Bovendien kun je in de Franchise Mode direct met andere spelers samenwerken aan hetzelfde park.

Volgens de aankondiging op de officiële Planet Coaster-website kunnen spelers vanaf vandaag zowel de Standard Edition als de Deluxe Edition van de game pre-orderen. De Deluxe Edition biedt tien extra attracties die volgens Frontier perfect zijn om je park een klassiek thema en gevoel te geven. Daarnaast krijgen alle pre-orders, ongeacht de editie, drie bonusattracties bij hun aankoop. Planet Coaster 2 verschijnt op 6 november 2024 op de Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties