Releasedatum van Sniper Elite: Resistance bekendgemaakt

Rebellion heeft aangekondigd dat Sniper Elite: Resistance, het nieuwste deel in de stealth-shooterfranchise, op 30 januari 2025 wordt uitgebracht voor de Xbox Series X|S en Xbox Game Pass!

In deze standalone game kruipen spelers in de huid van Harry Hawker, een verzetsstrijder die achter vijandelijke linies in Frankrijk opereert tijdens de gebeurtenissen van Sniper Elite 5. Het verhaal draait om de ontdekking van een nieuw “Wunderwaffe,” een krachtig Nazi-wapen dat de oorlog zou kunnen beslissen.

Sniper Elite: Resistance biedt opnieuw grote open levels, waarin spelers verschillende doelen kunnen voltooien. Een nieuwe toevoeging zijn de Propaganda-missies: door in elk level een propagandaposter te vinden, ontgrendelen spelers een speciale missie waarin ze als verzetsstrijder spelen. De game is zowel solo als in co-op te spelen, en de populaire x-ray kill cam maakt ook een comeback.

Rebellion heeft tevens een seizoenspas aangekondigd, inbegrepen in de Deluxe Edition, die drie extra missies en aanvullende wapenpakketten en skins biedt. Gezien de uitgebreide post-launch content van Sniper Elite 5 kunnen spelers mogelijk nog meer ondersteuning verwachten na de release. Pre-orders voor de game zijn nu beschikbaar, en een nieuwe trailer biedt alvast een eerste blik op de actie die fans begin 2025 kunnen verwachten.

Goed nieuws, de game verschijnt vanaf release ook in Xbox Game Pass!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties