Releasedatum EA Sports FC 25 bekend

Het hing al even in de lucht: EA had afgelopen week al aangekondigd dat EA SPorts FC 25 vandaag onthuld zou worden. En ondertussen is dat gebeurd en zijn fans verwend met een prachtige trailer.

In de FC 25 onthullingstrailer zien we hoe de voetbal grootmachten Manchester City en Real Madrid het tegen elkaar opnemen. Inderdaad, Jude Bellingham tegenover Erling Haaland. En ook al ligt de focus in deze trailer met name op de motion capture en de graphics lijken we al wel wat toffe toevoegingen te zien in de game.

Zo valt op dat het publiek fakkels heeft, zien we drones boven het veld hangen die logo’s maken en iets terugkeren wat heel lang uit de FIFA serie is verdwenen. De game lijkt namelijk weer gebruik te maken van weerseffecten. Zo zien we de mannen van City en Real tegenover elkaar staan in de stromende regen. Even een duim terug in de geschiedenis: de laatste FIFA game die dit had was FIFA 14. Toen werden de weerseffecten nog met veel bombarie aangekondigd. Spelers konden in deze game niet alleen in de regen spelen, maar ook in de sneeuw. Daarnaast konden de wedstrijden toen ook gespeeld worden op verschillende dagdelen.

Volgens EA zijn er in FC 25 meer manieren om voor de club te winnen. Dit moet mede mogelijk worden door FC IQ waarmee je als speler meer tactische controle moet krijgen. Daarnaast krijgen fans een nieuwe game mode genaamd 5 tegen 5 Rush, een game mode waarbij je het met je vrienden tegen online spelers op mag nemen.

Ben je benieuwd geworden? Dan kun je vanaf vandaag een pre order plaatsen voor de game. Deze komt in een Standard en een Ultimate Edition. Bij de Ultimate Edition ontvangen spelers 7 dagen Early Access, 4600 FC Points, een hero in FC 25 en een player item in FC 24. Wie voor 20 augustus een pre order plaatst, mag tevens in november een ‘Prime’ versie van een hero in ontvangst nemen. In FC 24 ontvangen zij daarnaast dan een Greats of the Game Icon.

EA Sports FC 25 verschijnt op 27 september voor Xbox Series X(S) en kan vanaf 20 september al gespeeld worden via de Ultimate Edition.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties