Jawel, tien jaar na Inquisition mogen we weer aan de slag met een nieuwe Dragon Age. BioWare heeft ons een releasedatum gegeven en daar hoeven we niet heel lang meer op te wachten. 31 oktober is het namelijk zover.

Na roerige tijden voor BioWare met Mass Effect: Andromeda dat matig ontvangen werd en Anthem dat ronduit een flop was is het nu tijd voor de studio om te laten zien dat ze het kunstje van vette games maken nog niet zijn verleerd. Als opvolger van Inquisition, dat in 2014 Game of the Year werd, heeft The Veilguard in elk geval grote schoenen op te vullen.

In tegenstelling tot zijn voorgangers gaan we met Dragon Age: The Veilguard meer richting actie georiënteerde combat. Een beslissing waar niet iedereen binnen de community heel blij mee was. Vooral Origins was zeer geliefd vanwege zijn wat meer tactische gameplay.

Ikzelf vind het in elk geval veelbelovend klinken en 31 oktober kan dan ook niet snel genoeg komen. Kom op BioWare, laat zien waarom je mijn favoriete ontwikkelaar was!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties