De afgelopen tijd verschijnen Rockstar en Take-Two wekelijks in het nieuws. Gaat het niet over Red Dead Redemption, dan gaat het wel over die andere grote franchise. Dan hebben we het natuurlijk over GTA!

Afgelopen week bracht Take-Two namelijk een nieuw inkomstenrapport uit. Hierin werd GTA 6 kort benoemd. Volgens het bedrijf is de ontwikkeling van de game in volle gang. Daarnaast geeft CEO Strauss Zelnick aan dat er in het fiscale jaar van 2025 iets groots aan zit te komen. Dit niet nader benoemde project zou records van operationele prestaties moeten brengen. Uiteraard is de verwachting dat dit ook om GTA 6 gaat, al wordt de naam van de game niet genoemd.

Het fiscale jaar van 2025 loopt van april 2024 tot en met maart 2025. Dit betekent dat we nog een tijdje moeten wachten op een eventuele aankondiging. Het is niet voor het eerst dat men GTA 6 bespreekt. Bij eerdere inkomstenrapporten werd de game ook al besproken. Zelnick gaf toen aan dat GTA 6 een game wordt die de lat van entertainment aanzienlijk zal verhogen.

Het wordt dus nog (een tijdje) afwachten. Laten we de vlag echter niet te vroeg uithangen, voor we wederom teleurgesteld worden met een remaster van GTA 5 op de Xbox 1, Gamecube en Dreamcast. We houden je op de hoogte!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties