Red de wildernis in ‘Creatures of Ava’: een betoverend avontuur vol mysterie en ontdekking

Creatures of Ava, een charmant spel dat lijkt op Pokémon, heeft zojuist zijn releasedatum aangekondigd voor Xbox en pc.

Dit unieke spel in het subgenre van monster-vangende avonturen laat je monsters temmen door ze te vriend te maken in plaats van ze te bevechten. De wereld van Ava wordt bedreigd door een infectie genaamd ‘the withering’, en het is aan jou om het te redden.

In “Creatures of Ava” moet je wilde wezens redden in een wereld vol vreugde en verwondering. Deze wezens, geïnfecteerd door een onbekende ziekte, worden agressief, waardoor jouw missie om ze te genezen natuurlijk extra belangrijk is. De gameplay draait om exploratie van diverse ecosystemen zoals de Nari-jungle en het Mâruba-moeras. Spelers krijgen niet-agressieve gevechtsmechanieken en inheemse fluitmelodieën tot hun beschikking om wezens te temmen.

Over Creatures of Ava

In Creatures of Ava kruipen spelers in de hui van Vic, een 22-jarige natuuravonturier, die samen met onderzoeker Tabitha de infectie “the withering” probeert te stoppen. Het verhaal, mede gecreëerd door Rhianna Pratchett, leidt spelers door een reis vol ontdekkingen en mysterie, onthullend de geheimen van de planeet Ava.

“Creatures of Ava” biedt een rijk en diepgaand ecosysteem, waarbij begrip en connectie met de wezens centraal staan. De game daagt spelers uit om verder te kijken dan een mensgericht perspectief en te leren wat er echt nodig is om de natuurlijke schoonheid van Ava te behouden.

Creatures of Ava wordt op 7 augustus 2024 gelanceerd voor Xbox Series X|S en Xbox Game Pass.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties